pirmdiena, 2013. gada 29. aprīlis

Betmens vienmēr uzvar

1.maijā būs Veloparāde, kuru es un Inga esam iecerējuši apmeklēt. Tā kā velosezonu vēl īsti nebijām atklājuši, nolēmām, ka pirms veloparādes ir kārtīgi jāiesilda kājas un dibeni. Sak, negribas taču, lai pēc Veloparādes sāpētu šekums! Sacīts - darīts! Sestdienas naktī devāmies kārtīgā izbraucienā, un tā laikā paņēmām deviņus slēpņus - piecus parastos, divus multislēpņus un divas mistērijas. Uzdevums bija izpildīts - šekumi ietrenēti, slēpņi paņemti un arī velosezona kārtīgi atklāta, taču ar to šīs nedēļas nogales aktivitātes nebeidzās. Svētdienas rītā piedalījāmies foto-orientēšanās sacensībās, kuras braši un vareni bija izplānojis Edgars.
 *


Kontrolpunkti
Kontrolpunkti grūtības nesagādāja, bet šādās sacensībās vienmēr vislielāko prieku sagādā papilduzdevumi, ar kuriem var iegūt bonuspunktus. Viens no papilduzdevumiem bija - ik pēc pieciem kontrolpunktiem jāpaceļ kāds svešinieks un jānobildējas. Izrādās, ka cilvēki Rīgā ir ļoti atsaucīgi, kad pie viņiem pieiet čalis ar izspūrušiem matiem un lūdz atļauju pacelt uz rokām un nofotografēties.


Solārija studijā
Citā uzdevumā bija jāapmeklē solārija studija un jānofotografējas, guļot solārija zārkā. Arī šajā gadījumā laipnās solārija darbinieces ierādīja mums istabiņu, kurā varam pāris mirkļus pabildēties.

Ar vilcieniem
Taču pēdējās pusstundas laikā sākās spriedze - bijām labu gabalu no finiša, taču katra nokavētā minūte nozīmēja soda punktu. Sākām skriet. Pa ceļam izmisīgi mēģinājām turpināt pildīt uzdevumus - fotografējām braucošus trolejbusus un autobusus, palūdzām vēl vienai meitenei atļauju viņu pacelt, lielā steigā iečekojomāmies vēl vienā kontrolpunktā.



Pagalam aizelsušies tomēr nonācām finiša punktā laicīgi. Pēc dažām minūtēm bija saskaitīti visi punkti un mūsu komanda, kuras nosaukums bija "I'm Batman", ierindojās godpilnajā otrajā vietā. Par to mēs dabūjām Ludo spēļu veikala dāvanu karti un smaidīgi devāmies mājup.
*
Vēlāk vakarā saņēmām no Edgara ziņu, ka izrādās punkti bijuši saskaitīti nepareizi un mēs tomēr esam uzvarētāji, jo pirmajai vietai kļūdas pēc bija pieskaitīti papildus seši punkti.
Rezultātu tabula




Betmens vienmēr uzvar.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru